top of page

KLJUČNI KADRI

Najboljši kadri so le še korak stran - z nami prehitite konkurenco! 

 
 

ISKANJE IN SELEKCIJA KADRA

Iščete ključne kadre, ki jih na trgu drastično primanjkuje? Želite za svoje podjetje kar najbolj strokoven in usposobljen kader? Potem je headhunting prava rešitev za vas. Prilagodimo se vašim potrebam, hkrati pa vam visoko kakovostno storitev zagotavljamo po dostopni ceni. 

KADROVSKI PR -

POVEČAJTE UGLED PODJETJA

Pomagamo in svetujemo vam pri grajenju kadrovskega ugleda vašega podjetja. Izdelamo vam strategijo ter jo za vas tudi izvedemo. Naj vas ključni kadri prepoznajo kot odličnega delodajalca. 

PSIHOLOŠKA TESTIRANJA

Se sprašujete, ali je kandidat res pravi in kako se bo vklopil v kolektiv? Kandidate, ki so izbrani v ožji krog po vaši želji tudi psihološko testiramo ter izdamo mnenje.

RAZVOJ ZAPOSLENIH

Ključ do uspešnih zaposlenih je tudi v njihovi motivaciji in pridobivanju novih znanj. Nudimo vam možnost letnih razgovorov z zaposlenimi ter na podlagi le teh podamo priporočila za nadaljni razvoj.

  

TEAM BUILDING

Le povezana ekipa daje najboljše rezultate. Za vas poskrbimo, da se bo vsak zaposleni zavedal, kako pomemben člen ekipe je.

KADROVSKI OUTSOURCING

Za vas pripravimo pogodbe o zaposlitvi, odločbe o letnem dopustu, vodimo kadrovske evidence ter poskrbimo, da je vaše delovanje v skladu z delovno -pravno zakonodajo. 

OUTPLACEMENT

So trenutki, ko se poti razidejo. Za čim lažji prehod smo tu mi, da zaposlenega ob prekinitvi delovnega razmerja motiviramo in usmerimo v prihodnost, vas pa razbremenimo.

DRUGE KADROVSKE STORITVE

Različne kadrovske analize, posodobitev internih aktov, ureditev kadrovske dokumentacije in drugo. 

NAŠE STORITVE
IMPERIJA je merilo uspeha.
V današnjih časih je bolj kot kdajkoli prej pomemben izbor ključnih kadrov, saj jih na trgu močno primanjkuje - če le ti niso z nami, so pri konkurenci, tega pa si ne želimo. Ponosni smo, da lahko skupaj z vami ustvarjamo uspešno prihodnost vašega podjetja.
 

 

 

1. KORAK

V Imperiji dajemo velik poudarek na osebnih odnosih s poslovnimi partnerji, zato bomo na sestanku v živo prisluhnili vašim potrebam ter zastavili cilje, ki jih želite doseči. 

2. KORAK

Pripravili in predstavili vam bomo strategijo, s katero bomo dosegli željene rezultate. 

3. KORAK

Izvedba izbrane storitve s strokovnimi povzetki in priporočili. 

POTEK SODELOVANJA

KONTAKT

Na voljo smo vam za vsa vprašanja. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. 

info@imperija-kadrovanje.com

 

 

+386 70 554 927

Nahajamo se v Poslovni stavbi Smelt, Ljubljana - Bežigrad:

Imperija kadrovanje

Dunajska cesta 160

1000 Ljubljana.

Smelt - Imperija.jpg
Slika Imperija Smelt.png
bottom of page