top of page

POGOJI UPORABE

UVOD

Dobrodošli na spletni strani Owiwi. Spletno stran upravlja podjetje IMPERIJA GROUP, Anja Goršek s.p., kadrovsko podjetje ter OWIWI P.C., grško podjetje , ki se v glavnem ukvarja s proizvodnjo in razvojem programske opreme za resne igre ter na splošno na področju optimizacije tehnik resnih iger. V skladu z zgoraj omenjenim področjem dejavnosti Owiwi nudi svetovalne storitve o vprašanjih razvoja, izobraževanja in vrednotenja človeških virov ter vam omogoča dostop do določenih storitev upravljanja zaposlovanja prek spletne strani www.imperija-kadrovanje.com/owiwi (»spletna stran«).

Za navigacijo in/ali uporabo storitev spletnega mesta družbe IMPERIJA GROUP ter Owiwi ali katere koli aplikacije (vključno z mobilnimi aplikacijami), ki jih ponujata družbi, morate prebrati in razumeti te pogoje uporabe ter izjavljate, da se strinjate in da vas zavezujejo tako, da označite polje "Sprejmem". Ne glede na to, ali delujete v svojem imenu ali v imenu podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove, potrjujete in se strinjate, da se s potrditvijo polja »Sprejmem« strinjate, da bodisi vi bodisi podjetje/družba/organizacija, za katero nastopate strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji uporabe.

S sprejemom teh pogojev izjavljate, da ste odrasla oseba, stara najmanj 16 let. V primeru, da ste mlajši od 16 let, vendar ne manj kot 13 let, ste dodatno pozvani, da vnesete osebne podatke svojih skrbnikov, natančneje njihov e-poštni naslov, da bi lahko dali soglasje v vašem imenu. Navedeno je, da je vaša odgovornost, da predhodno pridobite njihovo izrecno soglasje za sporočanje njihovega e-poštnega naslova podjetju IMPERIJA GROUP in Owiwi. Podjetji ne namerava zbirati osebnih podatkov mladoletnikov. V primeru takega dejanja podjetji ne nosita nobene odgovornosti. Zato pozivamo vse osebe, ki imajo skrbništvo nad mladoletniki, da obveščajo mladoletne otroke o varni in odgovorni uporabi njihovih osebnih podatkov, ko uporabljajo internet.

IMPERIJA GROUP in Owiwi si pridržujeta pravico do spremembe sedanjih pogojev uporabe kadar koli, dokler se zdi potrebno, in vas o tem obvesti prek svoje spletne strani. Vsaka sprememba teh pogojev uporabe se šteje za veljavno, ko so spremenjeni pogoji uporabe naloženi na spletno mesto. Pričakuje se, da vsakič preverite morebitne spremembe teh pogojev uporabe in pod pogojem, da jih sprejmete to izkažete tako, da označite polje »Sprejmem«. Tako lahko še naprej brskate in uporabljate storitve in aplikacije (vključno z mobilnimi aplikacijami), ki so na voljo. ali dostopen prek spletne strani www.imperija-kadrovanje.com

Ker ti pogoji vplivajo na vaše zakonske pravice in obveznosti, če se ne strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji ali kakršna koli njihova revizija, vam predlagamo, da prenehate krmariti in/ali uporabljati storitve spletnega mesta www.imperija-kadrovanje.com ali katere koli aplikacije povezane s spletnim mestom (vključno z mobilnimi aplikacijami).

 

Zavrnitev odgovornosti: Politika zasebnosti je sestavni del teh pogojev uporabe.

 

REGISTRACIJA IN STORITVE

Za dostop do storitev podjetja IMPERIJA GROUP in Owiwi in njihovo uporabo morate imeti dostop do interneta in ustrezne telekomunikacijske povezave.

Z vašim izrecnim soglasjem storitve, ki jih nudi spletna stran www.imperija-kadrovanje.com, vključujejo naslednje funkcije:

 • Zagotavljanje ocenjevalnega orodja, ki temelji na igri.

 • Možnost ocenjevanja uporabnikov z neposrednim dostopom s platforme ali s povabilom novih uporabnikov prek e-pošte k sodelovanju. V primeru, da takšna e-poštna sporočila pošilja podjetje/družba/organizacija/akademska ustanova, v kateri ste zaposleni ali bi se želeli zaposliti, je odgovornost podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove, da predhodno pridobi vaše izrecno soglasje. za sporočanje vašega e-poštnega naslova podjetju IMPERIJA GROUP in Owiwi. Če igre ne igrate v določenem časovnem okviru, ki ga določi spletna platforma, bo vaš e-poštni naslov izbrisan iz baze podatkov.

 • Možnost branja vašega poročila prek nadzorne plošče platforme.

 

Natančneje, obstajajo tri (3) vrste poročil:

A. Poročilo o oceni osnovnega ocenjevanja, ki je na voljo za spletni ogled samo uporabnikom (»poročilo kandidata«).

B. Poročilo o podrobnem ocenjevanju, ki je na voljo za spletni ogled ali prenos samo družbam/podjetjem/organizacijam/akademskim ustanovam (»poročilo skrbnika«).

C. Poročilo o oceni napredne ocene, ki je napredna statistična analiza, ki jo izvede Owiwi na ad hoc osnovi, na zahtevo podjetij/družb/organizacij/akademskih ustanov in po plačilu ustrezne pristojbine (»napredno poročilo«) . Ta vrsta poročila ni na voljo na platformi Owiwi, saj se pošlje neposredno na navedeni e-poštni naslov.

 • Sposobnost vodenja in upravljanja kandidatov v zvezi z uporabo ocenjevalnega orodja in poročila.

 • Možnost ogleda, koliko ocen vam je še ostalo, koliko ocen vam je bilo poslanih, koliko ocen je v teku in koliko ocen je poteklo v obdobju enega (1) koledarskega meseca {metrike spremljanja v živo glede na uporaba storitev (ocene)}.

 • Možnost dodajanja opomb v profil kandidata.

 • Možnost ožjega izbora najljubših kandidatov.

 • Možnost dodajanja ocene prednostnim kandidatom.

 • Sposobnost ustvarjanja in upravljanja »ocenjevalnih kampanj« za pomoč pri kategorizaciji bodočih kandidatov in njihovih rezultatov ocenjevanja.

 • Možnost spreminjanja naročniških načrtov in paketov.

Če želite uporabljati storitve Owiwi, morate biti registrirani član in ustvariti račun Owiwi.

Račune Owiwi lahko ustvarijo bodisi posamezniki bodisi podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove (skupaj »imetniki računov Owiwi«).

Vsa podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove bi morali biti izrecno pooblaščeni s strani svojih zaposlenih ali kandidatov za zaposlitev (skupaj imenovani "kandidati") za dajanje/prenos kakršnih koli svojih podatkov, tudi osebnih podatkov, ki jih obdeluje Owiwi. Vsa podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove so dolžne obvestiti svoje kandidate o teh pogojih. Podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove so same izključno odgovorne za pridobitev izrecnega soglasja svojih kandidatov za prenos njihovih podatkov v Owiwi in Owiwi ter IMPERIJA GROUP za to ne nosita nobene odgovornosti.

Račun Owiwi lahko ustvarite ročno ali prek LinkedIna. V primeru registracije prek LinkedIna bodo vse informacije pridobljene z uporabo aplikacijskega programskega vmesnika (API), vendar boste morda morali vnesti dodatne informacije, preden vam bo omogočen dostop do platforme Owiwi.

Račune Owiwi lahko ustvarijo bodisi posamezniki bodisi podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove (skupaj »imetniki računov Owiwi«).

Če želite ustvariti osebni račun na www.imperija-kadrovanje.com/owiwi, morate vnesti nekaj svojih osebnih podatkov, kot je navedeno v našem pravilniku o zasebnosti.

Ne glede na to, ali delujete kot posameznik ali kot kandidat podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove, vam Owiwi po izpolnitvi spletnega obrazca za registracijo na spletnem mestu pošlje potrditveno e-poštno sporočilo (»potrditveno e-poštno sporočilo«). Domneva se, da ste izključno vi odgovorni za skrbno uporabo svojega računa Owiwi. Predlagamo, da se po vsaki uporabi odjavite. Owiwi in IMPERIJA GROUP nista odgovorna za kakršno koli škodo ali posledice, ki lahko nastanejo zaradi vaše nezmožnosti upoštevati to klavzulo.

Po vaši registraciji na platformi Owiwi sta na voljo dva (2) načina igranja igre.

Kot posameznik lahko igro igrate brezplačno in neposredno z nadzorne plošče. Po uspešno opravljenem ocenjevanju (igri) si lahko ogledate svoje poročilo (poročilo o kandidatu), tako da se prijavite v svoj račun Owiwi. Poročilo, ki si ga lahko ogledate, prikazuje vaš številčni rezultat v vseh osmih (8) kategorijah mehkih veščin v obliki %, skupaj z opisom, kaj rezultat pomeni. Poleg tega vam Owiwi ponuja definicijo mehke veščine, ki jo preučujete, in odstavek, ki pojasnjuje vpliv omenjene mehke veščine na delovno okolje. Vaše poročilo si lahko ogledate samo prek platforme in ga ni mogoče prenesti. Svoje rezultate lahko delite na družbenih omrežjih ali jih posredujete tretji osebi, vendar le iz osebnih razlogov in nikoli iz komercialnih razlogov, sicer si Owiwi in IMPERIJA GROUP pridržujeta vse svoje zakonske pravice do vas.

Če ste bili povabljeni kot kandidat podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove, boste prejeli e-pošto, prek katere lahko dostopate do igre. Podjetje/družba/organizacija/akademska ustanova je izključno odgovorna za pridobitev vašega predhodnega izrecnega soglasja za posredovanje vaših podatkov, vključno z vašimi osebnimi podatki, družbi Owiwi ter IMPERIJA GROUP. Povezavo, prek katere lahko dostopate do igre in jo igrate, lahko uporabljate samo vi in ​​nihče drug. Te povezave ne smete deliti ali posredovati ali obvestiti nobeni drugi fizični ali pravni osebi brez predhodnega pisnega soglasja družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP. V vseh drugih primerih in če so prej omenjene kršitve, imata Owiwi in IMPERIJA GROUP proti vam vse zakonske pravice do odškodnine. Ko dokončate ocenjevanje (igro), postane vaše poročilo (skrbniško poročilo) samodejno na voljo imetniku računa Owiwi (ki je skrbnik podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove), ki vam je poslal povabilo k igranju. To pomeni, da so rezultati vašega poročila dostopni podjetju/družbi/organizaciji/akademski ustanovi, ki vas je povabila. Skrbniško poročilo vsebuje informacije o vašem rezultatu kot % v merilu Owiwi za mehke veščine, opis, kaj ta rezultat pomeni, definicije mehkih veščin, ki se preučujejo, seznam lastnosti, ki jih kandidati imajo izražene preko stopenj izraženosti mehkih veščin ter povzetek, ki povzema vse zgoraj omenjeno. Podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove lahko zahtevajo napredno poročilo Owiwi kot dodatno storitev za doplačilo. Napredno poročilo je mogoče prilagoditi posebnim potrebam podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove, vendar običajno vključuje informacije o kandidatih, ki jih povabijo na ocenjevanje Owiwi. Informacije v naprednem poročilu običajno vključujejo naslednje: polno ime, e-poštni naslov, demografske podatke (navedene med registracijo), ki jih želi podjetje/družba/organizacija/akademska ustanova vključiti v napredno poročilo. Ocenjevalni rezultati Owiwi in, kar je še pomembneje, merila in norme, ki omogočajo primerjavo kandidatov podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove.

Rezultati vseh vrst Poročil veljajo šest (6) mesecev. Po tem času se lahko veljavnost rezultatov zmanjša, zato je potrebna ponovna ocena.

Na tej točki vas obveščamo, da so poročila intelektualna lastnina družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP. V primeru, da igro ponovno igrate v tem 6-mesečnem obdobju, si Owiwi in IMPERIJA GROUP pridržujeta vse pravice, da rezultate vašega poročila delita s katerim koli podjetjem/družbo/organizacijo/akademsko ustanovo, ki vas lahko povabi k ponovnemu igranju igre v tem 6-mesečnem obdobju. Če temu nasprotujete, nam pošljite e-pošto na info@imperija-kadrovanje.com

Po vaši registraciji na platformi www.imperija-kadrovanje.com/owiwi in po uporabi ocenjevanja si lahko ogledate svoje rezultate na nadzorni plošči Owiwi in preverite svojo uvrstitev v primerjavi z ostalimi uporabniki prek funkcije Lestvice najboljših. »Lestvice najboljših Owiwi« so dinamična tabela rezultatov, ki prikazuje ime, avatar in skupno oceno vsakega uporabnika, ki je opravil ocenjevanje, razvrščeno od najvišje do najnižje ocene – skupaj z vašo osebno uvrstitvijo. Lestvice najboljših privzeto prikazujejo globalno uvrstitev in jih je mogoče dodatno izboljšati s filtri na regionalni osnovi, seznamu prijateljev in drugih parametrih, kot so panoga, delovna funkcija, univerza in podjetje.

Poleg tega lahko povabite tudi svoje prijatelje, da jih dodate na svojo osebno lestvico najboljših prijateljev, kjer bodo vaši rezultati vidni drug drugemu.

Na tej točki vas obveščamo, da so vaši podatki vidni prijatelju, ki vas je povabil, da ga dodate na svojo lestvico najboljših. Če temu nasprotujete, nam pošljite e-pošto na info@imperija-kadrovanje.com

Če želite biti obveščeni o naših ponudbah ter o naših novih storitvah in aplikacijah, imate možnost, da podate svoje izrecno soglasje in se naročite na naše sezname za pošiljanje novic. Naše poštne sezname za glasilo lahko kadar koli zapustite tako, da tapnete »Odjava« ali nam pošljete e-pošto na info@imperija-kadrovanje.com

Storitve, ki se zagotavljajo prek spletnega mesta www.imperija-kadrovanje.com/owiwi ali prek katere koli aplikacije (vključno z mobilnimi aplikacijami), ki jo daje na voljo ali do katere dostopa Owiwi ter IMPERIJA GROUP, so namenjene samo za osebno uporabo in teh storitev ne smete prodajati/preprodajati kateri koli tretji osebi ali jih na splošno ekonomsko izkoriščati za kakršnega koli razloga brez izrecne pisne odobritve družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP.

Sami ste odgovorni za tajnost in varnost gesla vašega računa Owiwi.

 

Zavedajte se, da ste strogo odgovorni za vsa dejanja, izvedena v vašem računu Owiwi. Če menite, da je nepooblaščena oseba kršila geslo vašega računa Owiwi, nas morate o tem čim prej obvestiti po e-pošti na info@imperija-kadrovanje.com

Ni vam dovoljeno ustvariti več kot enega računa Owiwi.

Računa Owiwi ne smete ustvariti z nepooblaščenimi sredstvi, vključno, a ne omejeno, z uporabo avtomatizirane naprave, skripta, bota itd.

Vaša uporaba ponujenih storitev ne preprečuje podjetju Owiwi in IMPERIJA GROUP, da tudi drugim dovolita uporabo ponujenih storitev.

Ko se odločite za registracijo na www.imperija-kadrovanje.com/owiwi, se hkrati strinjate s tem, da:

 • Ste posredovali vaše resnične, točne, aktualne in popolne osebne podatke in

 • da boste hranili in skrbno posodabljati vaše registracijske podatke, da bodo vedno resnični, točni, aktualni in popolni. Sami ste odgovorni za resničnost in točnost podatkov, ki ste jih posredovali. Vaša odgovornost je, da so te informacije točne in posodobljene. IMPERIJA GROUP ne more potrjevati podatkov ter ni odgovorna za zagotavljanje resničnosti ali točnosti informacij, ki ste jih posredovali. Če se kateri koli od vaših podatkov o registraciji spremeni, nas nemudoma obvestite na naslednji e-poštni naslov: info@imperija-kadrovanje.com . Prav tako lahko občasno spremenimo zahteve za registracijo. Pridržujemo si pravico do izvedbe preverjanja in varnostnih postopkov v zvezi z vsemi informacijami, ki ste jih posredovali. Če ima podjetje IMPERIJA GROUP razlog za domnevo, da informacije, ki ste jih posredovali za registracijo in uporabo katere koli storitve podjetja, kršijo ali bi lahko kršile katero koli določbo teh pogojev, lahko po lastni presoji sprejme kakršen koli ukrep, ki se mu zdi primeren, vključno brez omejitev, da deaktivira račun Owiwi. Poleg tega si IMPERIJA GROUP pridržuje pravico do deaktivacije računa Owiwi, če uporabnik uporablja naslove IP za prikrivanje uporabe katerega koli drugega računa Owiwi ali na kakršen koli način ustavi delovanje spletnega mesta ali njegovih storitev.

Svoj račun Owiwi lahko kadar koli deaktivirate tako, da nam pošljete e-pošto na info@imperija-kadrovanje.com, vendar že plačane pristojbine niso vračljive. Vse informacije in vsebine, ki so nam že bile posredovane, lahko obravnavamo v skladu z našo politiko zasebnosti.

BREZPLAČNO PREIZKUSNO PODJETJE IN PRISTOJBINE

Brezplačno preskusno obdobje za podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove je enaindvajset (21) koledarskih dni po njihovi registraciji in zajema tri (3) ocene. Vsaka igra ustreza drugemu kandidatu. Po poteku brezplačnega preskusnega obdobja morajo podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove plačati ustrezne pristojbine, odvisno od števila iger, ki jih želijo kupiti, da bi lahko še naprej igrali igro in imeli dostop do njihovega računa Owiwi. Zato bodo vse storitve Owiwi začasno ustavljene do ponovnega polnjenja. V nasprotnem primeru bo njihov račun Owiwi zaprt, nato pa podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove:

 • ne bodo mogli povabiti svojih kandidatov k igranju igre in

 • ne bodo imeli dostopa do svojega računa Owiwi.

Po plačilu ustreznih pristojbin podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove prejmejo potrditveno e-pošto in nato imajo dostop do platforme, da lahko povabijo svoje kandidate k igranju igre.

 

Predpogoj za igranje igre/iger je plačilo ustreznih pristojbin. Pristojbine se vedno plačajo vnaprej.

Ko vaše predplačniške igre kandidati, ki ste jih povabili prek platforme odigrajo, vas bomo obvestili, da ste izčrpali vse razpoložljive vire. Poleg tega boste tudi obveščeni, da imate možnost kupiti nov načrt ali stopiti v stik z nami prek naše platforme in zahtevati načrt po meri.

Vse pristojbine, prikazane na spletnem mestu, so v evrih in ne vključujejo DDV ter vseh drugih davkov ali dajatev in jih ni mogoče vrniti iz kakršnega koli razloga.

Ko v celoti ali delno uporabite predplačniške storitve Owiwi, pomeni, da se samodejno odpovedujete pravici do odstopa v skladu s členom 4 odst. 10 L. 2251/1994, kot je v veljavi.

V primeru deaktivacije vašega računa Owiwi tako, da nam pošljete e-pošto na info@imperija-kadrovanje.com, že plačane pristojbine niso vračljive.

POLITIKA PODATKOV

Za navigacijo po spletnem mestu vam ni treba vnesti svojih osebnih podatkov. Vendar pa morate vnesti svoje osebne podatke, če želite ustvariti račun Owiwi. Če ustvarite račun Owiwi, to pomeni, da delujete kot posameznik ali kot kandidat podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove, ki vas je povabila k igranju igre. V vsakem primeru vas prosimo, da nam posredujete določene kategorije osebnih podatkov v skladu z našo politiko zasebnosti. Pri vnosu osebnih podatkov vas prosimo, da podate izrecno privolitev, tako da obkljukate ustrezno polje »Sprejmem« za obdelavo vaših osebnih podatkov. Če delujete v imenu podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove in vnesete osebne podatke kandidatov, ste odgovorni, da predhodno pridobite izrecno soglasje kandidatov za posredovanje njihovih osebnih podatkov podjetju IMPERIJA GROUP in Owiwi ter IMPERIJA GROUP in Owiwi glede tega nimata nobene odgovornosti. Pred podajo soglasja vas seznanimo z nameni obdelave in običajnimi prejemniki osebnih podatkov.

Zagotavljate in izjavljate, da so vsi posredovani podatki resnični, točni, aktualni in popolni in da bodo vedno resnični, ter se strinjate, da boste takšne informacije posodabljali, kot je potrebno za ohranitev njihove resničnosti in točnosti.

Potrjujete, da IMPERIJA GROUP in Owiwi nimata nikakršnega nadzora nad resničnostjo in točnostjo informacij, ki ste jih posredovali, in zato ne moreta razumno sprejeti nobene odgovornosti.

Upoštevajte, da imate pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov in vložitve zahteve za popravek ali izbris vaših osebnih podatkov, vnesenih na spletnem mestu, ali za omejitev njihove obdelave in/ali pravico do ugovora/nasprotovanja njihovi obdelavi in pravico do prenosljivosti vaših podatkov. Potrjujemo, da imate pravico, da kadar koli prekličete svoje soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov, tako da nam pošljete e-pošto na info@imperija-kadrovanje.com .

Z vašim izrecnim soglasjem podeljujete podjetju IMPERIJA GROUP in Owiwi licenco za uporabo kakršne koli vsebine, ki jo zagotovite vi ali podjetje/družba/organizacija/akademska ustanova, v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti, in za prikaz rezultatov vaše igre na nadzornih ploščah imetnikov računov Owiwi na Owiwijevi platformi. IMPERIJA GROUP in Owiwi lahko tretjim osebam, kot so njihove podružnice in/ali podružnice tretjih oseb (npr. pooblaščeni zaposleni, računovodje itd.), prenesejo vse vaše osebne podatke, ki so potrebni za dokončanje nakupa igre in za obdelavo vaših podatkov za izdajo vaših Osebnih poročil Owiwi (npr. za namene davčne revizije, za civilne zahtevke Owiwi itd.).

 

Medtem ko nam posredujete kakršne koli podatke, nam izrecno dovoljujete, da z njimi ravnamo v skladu z našo politiko zasebnosti, tako da označite polje »Sprejmem«. Vaši osebni podatki se obdelujejo v skladu z veljavno slovensko in evropsko zakonodajo, vključno z GDPR 2016/679/EU in 2016/680/EU direktivo. Za več informacij o tem, kako upravljamo vaše osebne podatke, preberite naš pravilnik o zasebnosti.

IMPERIJA GROUP in Owiwi lahko obdelujeta osebne podatke, ki jih vnesete na spletnem mestu, če:

 • sta prejela vaše predhodno izrecno soglasje za posebne namene obdelave v skladu z njihovo politiko zasebnosti,

 • je to potrebno za izpolnitev nakupa igre,

 • je obdelava nujno potrebna za zaščito vas ali druge osebe,

 • je obdelava nujno potrebna, da služi bistvenemu javnemu interesu,

 • je obdelava nujno potrebna za utemeljitev, izvajanje ali podporo pravnih zahtevkov,

 • je obdelava nujno potrebna za preprečevanje, preiskovanje, preverjanje, potrjevanje ali pregon kaznivih dejanj ali izvrševanje kazenskih sankcij, ali

 • je obdelava nujno potrebna zaradi nacionalne varnosti.

Poleg vaših osebnih podatkov se med vašo navigacijo po www.imperija-kadrovanje.com samodejno zbirajo tehnični podatki na strežnikih podjetja. Informacije, zbrane s samodejnimi metodami, so lahko, vendar niso omejene na, vrsto brskalnika, naslove IP, brskalnike, operacijski sistem, informacije o piškotkih, vašem ponudniku internetnih storitev, jeziku, časovnem pasu in vaši lokaciji prek tehnologije GPS (ali podobnega).

Podatke lahko zbiramo, tudi ko obiščete ali uporabljate spletna mesta, storitve in aplikacije tretjih oseb, ki uporabljajo naše storitve ali na kakršen koli način komunicirajo z našim spletnim mestom, storitvami in aplikacijami.

Zbrani podatki so shranjeni v strežnikih družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP v Evropskem gospodarskem prostoru. Owiwi in IMPERIJA GROUP lahko imenujeta ponudnike storitev tretjih oseb za obdelavo podatkov (obdelovalci podatkov), kot tudi za upravljanje in delovanje nekaterih funkcij spletnega mesta. Owiwi in IMPERIJA GROUP zagotavljata, da izvajata vse ustrezne organizacijske in tehnične ukrepe za zaščito vaših podatkov in vodita elektronsko evidenco vseh kategorij dejavnosti obdelave. Owiwi uporablja SSL s 128-bitnim šifriranjem (najzmogljivejšim danes) za varne spletne transakcije. To šifrira vse vaše osebne podatke, vključno s številko vaše kreditne kartice, imenom in naslovom, tako da jih ni mogoče prebrati ali spremeniti, ko so preneseni v internet. Secure Sockets Layer (SSL) je danes svetovni standard na internetu za certificiranje spletnih mest za uporabnike omrežja in za šifriranje podatkov med uporabniki omrežja in spletnimi strežniki. Šifrirana komunikacija SSL zahteva, da vse informacije, poslane med odjemalcem in strežnikom, šifrira programska oprema pošiljatelja in dešifrira programska oprema prejemnika, s čimer se zaščitijo osebni podatki pri prenosu. Poleg tega so vse informacije, poslane po protokolu SSL, zaščitene z mehanizmom, ki samodejno preveri, ali so bili podatki med prenosom spremenjeni. Vendar pa prenos informacij po internetu ne more biti nikoli popolnoma varen ali brez napak.

V primeru popolne ali delne spremembe lastništva Owiwi in IMPERIJA GROUP (npr. prodaja, prevzem, združitev, konsolidacija, sprememba nadzora ali odkup opredmetenih in/ali neopredmetenih sredstev) in v primeru reorganizacije ali likvidacije podjetja, si pridržujemo pravico do razkritja, prenosa, prodaje ali dodelitve vaših podatkov v celoti ali delno, potem ko smo vas o tem predhodno obvestili in sprejeli vašo izrecno privolitev v to.

 

OBVEZNOSTI IN PRAVICE

Vedno morate uporabljati spletno mesto, storitve ali aplikacije družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP (vključno z mobilnimi aplikacijami), ki sta jih podjetji dali na voljo ali do katerih dostopate,  v skladu s temi pogoji.

Spletnega mesta družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP, storitev ali katere koli aplikacije (vključno z mobilnimi aplikacijami), ki je na voljo ali do katere dostopata družba Owiwi in IMPERIJA GROUP, ne smete uporabljati za kakršne koli nezakonite ali nepooblaščene namene.

Strinjate se, da ne boste zahtevali, zbirali ali uporabljali poverilnic za prijavo drugih imetnikov računa Owiwi.

Drugemu imetniku računa Owiwi ne smete poskušati omejiti uporabe ali uživanja na spletnem mestu, storitvah ali kateri koli aplikaciji družbe Owiwi (vključno z mobilnimi aplikacijami), ki je na voljo ali do katere dostopa družba Owiwi, in ne smete spodbujati ali omogočati kršitev teh pogojev.

Svojega dostopa do storitev spletnega mesta Owiwi ne smete prodati, prenesti ali podlicencirati. Ne boste in ne boste nikomur drugemu dovolili:

 • poskus kopiranja, spreminjanja, podvajanja, ustvarjanja izpeljanih del iz, okvirjanja, zrcaljenja, ponovne objave, prenosa, prikaza, prenosa ali distribucije vseh ali katerega koli dela ponujenih storitev, kot je primerno, v kateri koli obliki medija ali na kakršen koli način,

 • uporabitev katerega koli robota, pajka, aplikacije za iskanje ali pridobivanje po spletnem mestu ali katero koli drugo napravo za kopiranje, pridobivanje, arhiviranje ali indeksiranje katerega koli dela spletnega mesta, ki zahteva preverjanje pristnosti ali je onemogočeno s specifikacijo na www.imperija-kadrovanje.com ,

 • poskus obrnjenega prevajanja, razstavljanja, obratnega inženiringa ali druge redukcije vseh ali katerega koli dela ponujenih storitev v obliko, ki jo človek lahko zazna,

 • dostopati do vseh ali katerega koli dela ponujenih storitev, da bi ustvarili izdelek ali storitev, ki konkurira našim storitvam, ali uporabljati ali poskušati uporabljati storitve za neposredno konkuriranje z nami.

Z vašim izrecnim soglasjem lahko Owiwi in IMPERIJA GROUP oglašujeta dejstvo, da uporabljate storitve Owiwi in IMPERIJA GROUP iz tržnih razlogov. V tem primeru lahko Owiwi in podjetje IMPERIJA GROUP uporabita vaše ime, vaš logotip in vašo blagovno znamko/znamke v svojem reklamnem ali marketinškem gradivu. To dovoljenje lahko kadar koli prekličete tako, da zahtevo za umik pošljete po e-pošti na info@imperija-kadrovanje.com .

Strinjate se, da boste ravnali v skladu z vsemi slovenskimi in evropskimi zakoni (vključno z veljavno zakonodajo o varstvu intelektualne lastnine, zakonodajo o avtorskih pravicah in zakonodajo o osebnih podatkih), pravili in predpisi, ki veljajo, medtem ko dostopate in/ali uporabljate spletno mesto, storitve ali aplikacije Owiwi in IMPERIJA GROUP (vključno z mobilnimi aplikacijami) in/ali jih uporabljate in vam jih je dal na voljo ali omogočil dostop Owiwi / IMPERIJA GROUP.

Ker spletno mesto www.imperija-kadrovanje.com ponuja več kot eno storitev, vas lahko prosimo, da pregledate in sprejmete dodatne pogoje, ki veljajo za vašo interakcijo z določeno storitvijo.

V izogib dvomu so obveznosti družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP omejene samo na zagotavljanje storitev in na noben način ne vključujejo delovanja v vašem imenu. Nobena določba teh pogojev ni namenjena in se ne šteje za vzpostavitev kakršnega koli partnerstva ali skupnega podjetja med vami in podjetjem Owiwi ter IMPERIJA GROUP, imenovanje ene od strank za zastopnika druge niti pooblaščanje katere koli stranke, da sprejme kakršne koli obveznosti za ali v imenu druge stranka.

Owiwi in IMPERIJA GROUP lahko občasno dodata, spremenita, začasno ali trajno ukineta (začasno ali trajno) zagotavljanje katerega koli elementa storitev brez vašega predhodnega pisnega obvestila.

Owiwi in IMPERIJA GROUP imata pravico kadar koli, brez utemeljitve in brez predhodnega obvestila, delno ali v celoti spremeniti te pogoje ter ponujene storitve in aplikacije.

PIŠKOTKI

Owiwi in IMPERIJA GORUP lahko zbirata vaše identifikacijske podatke z uporabo različnih tehnologij, kot so piškotki. Piškotki so majhne datoteke, ki so shranjene na vašem trdem disku in ne prepoznajo ali poškodujejo nobenega dokumenta ali datoteke v vašem računalniku. Uporabljajo se za lažjo navigacijo po spletni strani in za natančnejšo predstavitev spletne strani, hkrati pa so sprejemljivo in uporabno orodje za merjenje spletnega prometa.

Z navigacijo po spletnem mestu soglasju podajate soglasje za shranjevanje piškotkov in obdelavo vaših podatkov, pridobljenih z njimi. Vsekakor pa lahko svoj spletni brskalnik nastavite tako, da boste obveščeni o uporabi piškotkov in določite želeno zaščito zasebnosti, pri čemer lahko izbirate med največjo zaščito (tj.: »nikoli ne sprejmi piškotkov«) in minimalno zaščito (tj. : »vedno sprejmi piškotke«), kot tudi vmesno stopnjo zaščite (tj.: »ne sprejmi piškotkov tretjih oseb« ali »sprejemanje piškotkov samo na prikazanem mestu). Te nastavitve zasebnosti bodo predstavljene na jasen in razumljiv način. Za več informacij obiščite Politiko piškotkov.

INTELEKTUALNA LASTNINA

Zagotavljate, da pri uporabi spletnega mesta, storitev ali katere koli aplikacije (vključno z mobilnimi aplikacijami) podjetja Owiwi in IMPERIJA GROUP, ki je na voljo ali do katere dostopa Owiwi in IMPERIJA GROUP, vključno z brez omejitev pošiljanja kakršnih koli informacij, podatkov, slik, videoposnetkov, zvoka, datotek:

 • upoštevate vse veljavne zakone in zakonodajo,

 • ne kršite nobenih pravic intelektualne lastnine ali drugih lastninskih pravic katere koli tretje osebe,

 • niste žaljivi, hujskaški, obrekljivi, obsceni, ne delujete nezakonito, grozeče, sovražno ali kakor koli neprimerno.

Vsi mediji, priporočila in komentarji, ki jih predvajate ali naložite ali pošljete na spletno mesto Owiwi in IMPERIJA GROUP, bodo obravnavani (ter Owiwi in IMPERIJA GROUP jih bosta obravnaval kot) nezaupni in javni.

Po vašem predhodnem izrecnem soglasju lahko Owiwi in IMPERIJA GROUP objavita in ​​data na spletnem mestu Owiwi in IMPERIJA GROUP na voljo vaše informacije o prostih delovnih mestih ter vse druge informacije in medije, priporočila in komentarje, ki ste jih posredovali v zvezi s ponujenimi storitvami.

S tem zavarujete Owiwi in IMPERIJA GROUP pred vsemi izgubami, obveznostmi, stroški in izdatki (vključno, vendar ne omejeno na pravne stroške), ki izhajajo iz ali nastanejo zaradi kakršne koli kršitve katere koli pravice intelektualne lastnine z uporabo ali posedovanjem vaših informacij, odkritij in vseh drugih informacij in gradiva, ki ste ga posredovali.

 

Owiwi in IMPERIJA GROUP imata v lasti vse pravice intelektualne lastnine (pravice intelektualne lastnine) v zvezi s spletnim mestom in njegovimi storitvami, vključno, a ne omejeno na vso programsko opremo, ki je del spletnega mesta (»programska oprema«).

Prepovedano vam je:

 • spreminjati, prevajati, ustvarjati ali poskušati ustvariti izpeljane kopije ali kopirati programsko opremo ali spletno mesto v celoti ali delno,

 • izvajati obratni inženiring, dekompilirati, razstaviti ali drugače zmanjšati objektno kodo programske opreme ali spletnega mesta v obliko izvorne kode,

 • distribuirati, podlicencirati, dodeljevati, souporabljati, časovno deliti, prodajati, dajati v najem, dajati v zakup, prenašati, podeljevati varnostne deleže ali drugače prenašati programsko opremo ali spletno mesto v vašo korist.

Lastna vsebina družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP je zaščitena z avtorskimi pravicami, blagovno znamko, patentom, poslovno skrivnostjo in drugimi veljavnimi zakoni in zakonodajo, v razmerju med vami in družbo Owiwi ter IMPERIJA GROUP pa imata podjetji Owiwi in IMPERIJA GROUP v lasti in obdržita vse pravice do svoje vsebine, storitev ali aplikacij.

Vsaka pravica intelektualne lastnine (vključno z vsemi patenti, blagovnimi znamkami, komercialnimi znamkami, storitvenimi znamkami, trgovskimi imeni, dizajni, slikami, fotografijami ter videzom in estetiko ter drugimi vizualnimi ali nedobesednimi elementi (registriranimi ali ne) Spletna stran družbe Owiwi in podjetja IMPERIJA GROUP in njUNE storitve, informativna vsebina, ki je naložena na spletno stran družbe Owiwi/www.imperija-kadrovanje.com in/ali dostopna kot del njenih storitev, katera koli zbirka podatkov, ki jo upravljata družba Owiwi in podjetje IMPERIJA GROUP, kot tudi vsa zasnova, besedila in grafike spletne strani družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP, programska oprema, fotografije , glasba, zvok in možnosti ter njihova ureditev in vsak prevod programske opreme, zadevna izvorna koda in programska oprema (vključno, a ne omejeno na »aplete« aplikacij pomočnikov in skriptne datoteke) ostanejo v lasti družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP. Ni dovoljeno pridobiti nobenih pravice do teh pravic intelektualne lastnine ali poskus takšnega dejanja. Vse pravice pridržane.

Reproduciranje, redistribucija, kopiranje, preoblikovanje, razkritje, distribucija, ponovna objava, sprejem, prikazovanje, snemanje posnetkov zaslona, ​​nalaganje ali oddajanje gradiva, ki je na voljo na spletnem mestu Owiwi in www.imperija-kadrovanje.com, ni dovoljeno na kakršen koli način in s kakršnimi koli sredstvi, niti ni dovoljeno prodajati, izposojati ali dodeliti sekundarno licenco, njeno uporabo za ustvarjanje drugih del ali njeno izkoriščanje na kakršen koli način brez predhodnega pisnega soglasja družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP. Vendar pa je dovoljeno obnoviti in si ogledati vsebino spletne strani Owiwi in IMPERIJA GROUP na računalniškem zaslonu, elektronsko shraniti omenjeno vsebino na disk (vendar ne v kateri koli drug strežnik ali drugo napravo za shranjevanje, povezano z omrežjem) ali natisniti kopijo omenjene vsebine za vašo osebno, nekomercialno uporabo pod pogojem, da boste ohranili nedotaknjeno morebitno opombo o pravicah intelektualne lastnine in izključnem izkoriščanju. V nasprotnem primeru ni dovoljeno reproducirati, narediti posnetkov zaslona, ​​spreminjati, kopirati ali distribuirati ali uporabljati v komercialne namene elementov gradiva ali vsebine na spletnem mestu Owiwi in www.imperija-kadrovanje.com brez našega dovoljenja.

Vse pravice do intelektualne in industrijske lastnine ter vse pravice (vključno, vendar ne omejeno, s presežno vrednostjo in, kjer je primerno, blagovnimi znamkami) v zvezi z imenom in razlikovalnim naslovom pripada in podjetju IMPERIJA GROUP .

 

Vsi komentarji, predlogi, ideje, opombe, dizajni, slike, fotografije, koncepti ali druge informacije, ki:

 • jih delite ali ponudite Owiwi in IMPERIJA GROUP z vaše strani, ali

 • predstavljajo odgovor na povabila podjetja Owiwi in IMPERIJA GROU v zvezi z njegovimi storitvami in/ali spletno stranjo (imenovano »Koncepti«),

se bodo šteli za lastnino in bodo ostali v lasti družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP, vsaka pravica intelektualne lastnine na konceptih pa je s sedanjim in prihodnjim prenosom dodeljena družbi Owiwi in IMPERIJA GROUP.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Strinjate se, da ste sami odgovorni za vse stroške, ki nastanejo z dostopom in/ali uporabo Owiwi in IMPERIJA GROUP spletnega mesta, storitev ali katere koli aplikacije (vključno z mobilnimi aplikacijami), ki sta jih dala na voljo podketji ali do katerih dostopata Owiwi in IMERIJA GROUP.

Owiwi in IMPERIJA GROUP nista odgovorni za kakršne koli telefonske, telekomunikacijske ali druge vrste stroškov, ki lahko nastanejo. Owiwi in IMPERIJA GROUP se zanašata na druge ponudnike storitev (kot so ponudniki omrežja, podatkovni centri, ponudniki telekomunikacij), da vam omogočijo dostop do svojega spletnega mesta in storitev. Medtem ko Owiwi in IMPERIJA GROUP izvajata vse razumne korake, ki so na voljo, da vam zagotovita dobro raven storitev, Owiwi in IMPERIJA GROUP ne jamčiTA, da bo taka storitev ves čas brezhibna ali neprekinjena. Owiwi in IMPERIJA GROUP zato na noben način nista odgovorni za morebitne izgube, ki bi jih lahko utrpeli zaradi zamud ali okvar spletnega mesta Owiwi in www.imperija-kadrovanje.com in njunih storitev, ki jih zagotavljata ponudnika storitev Owiwi in IMPERIJA GROUP.

Owiwi in IMPERIJA GROUP ne jamčita, da bodo njuna spletna mesta, storitve ali katere koli aplikacije (vključno z mobilnimi aplikacijami), ki so na voljo ali do katerih dostopata Owiwi in IMPERIJA GROUP, na voljo brez prekinitev in/ali brez napak, saj sta neprekinjen dostop in navigacija do spletne strani odvisna od različnih dejavnikov, ki jih ni mogoče vedno imeti pod nadzorom niso odvisne od Owiwi ter podjetja IMPERIJA GROUP. Poleg tega Owiwi in IMPERIJA GROUP ne jamčita, da njuno spletno mesto, storitve ali katere koli aplikacije (vključno z mobilnimi aplikacijami), ki so na voljo ali do katerih dostopata Owiwi in IMPERIJA GROUP ali katera koli druga sorodna stran ali strežniki, prek katerih so vam te strani na voljo, ne vsebujejo virusov ali drugih zlonamernih podatkov . Owiwi in IMPERIJA GROUP na noben način ne jamčita za pravilnost, popolnost in/ali razpoložljivost vsebin, strani, storitev, možnosti ali njihovih rezultatov. Stroške morebitnih popravil ali storitev, ki vam jih lahko zaračunajo virusi ali drugi zlonamerni podatki, boste krili vi in ​​v nobenem primeru Owiwi ali IMPERIJA GROUP.

Glede na naravo in obseg interneta Owiwi in IMPERIJA GROUP na noben način, vključno v primeru malomarnosti, nista odgovorni za kakršno koli škodo (neposredno, posredno, naključno, nenaključno, posledično), ki jo lahko utrpite zaradi spletnega mesta, storitev Owiwi/IMPERIJA GROUP ali katere koli aplikacije (vključno z mobilnimi aplikacijami), ki jih dajeta na voljo ali do katerih dostopata Owiwi/IMPERIJA GROUP, v katere nadaljujete na lastno pobudo. Zgoraj omenjeno je zagotovljeno brez kakršnega koli izraženega in/ali naknadnega jamstva na kakršen koli način. Owiwi in IMPERIJA GROUP ne jamčita, da njuno spletno mesto, storitve ali katere koli aplikacije (vključno z mobilnimi aplikacijami), ki so na voljo ali do katerih dostopata Owiwi in IMPERIJA GROUP, strežniki in elektronska sporočila, ki so vam morda poslana, ne vsebujejo virusov ali drugih zlonamernih podatkov.

 

Sami ste odgovorni za svoje ravnanje in vse, vključno z, vendar ne omejeno, podatke, besedila, datoteke, informacije, uporabniška imena, slike, grafike, fotografije, profile, avdio in video posnetke, zvoke, glasbena dela, avtorska dela, aplikacije, povezave in druge vsebine ali gradiva (skupaj »vsebina«), ki jih predložite, objavite ali prikažete na spletnem mestu Owiwi ter IMPERIJA GROUP ali preko njih.

Na spletnem mestu družbe Owiwi/IMPERIJA GROUP, storitvah ali aplikacijah (vključno z mobilnimi aplikacijami), ki jih dajeta na voljo ali do katerih dostopata družbi Owiwi in IMPERIJA GROUP, je lahko vsebina spletnih mest tretjih oseb in virov, ki jih zagotavljajo tretje osebe, spletne storitve ali funkcije, aplikacije, povezave do spletnih mest tretjih oseb, aplikacij, spletnih storitev ali funkcij ali celo dovoljenja za interakcijo s spletnimi mesti, spletnimi storitvami ali funkcijami tretjih oseb.

Owiwi in IMPERIJA GROUP ne nadzorujeta nobenih spletnih mest, spletnih storitev ali funkcij teh tretjih oseb in nista seznanjeni z njihovo razpoložljivostjo, vsebino, politiko zasebnosti osebnih podatkov, kakovostjo in popolnostjo ter nista seznanjeni, ali obstajajo stroški ali ne. Izrecno potrjujete in se strinjate, da Owiwi/IMPERIJA GROUP na noben način nista odgovorni za nobena takšna spletna mesta, spletne storitve ali funkcije tretjih oseb. Vaša kakršna koli interakcija s temi spletnimi mesti, spletnimi storitvami ali funkcijami tretjih oseb je v vaši izključni in absolutni presoji ter tveganju in Owiwi/IMPERIJA GROUP glede tega ne prevzemata nobene odgovornosti.

Če niste zakoniti lastnik kreditne/debetne/predplačniške ali druge vrste kartice, ki jo uporabljate za nakup na spletnem mestu Owiwi/IMPERIJA GROUP, Owiwi/IMPERIJA GROUP in njuni sodelavci in partnerji niso odgovorni proti zakonitemu lastniku kreditne/debetne kartice / predplačniške ali druge vrste kartice, ki je bila uporabljena za kakršne koli nakupe na spletnem mestu Owiwi/IMPERIJA GROUP. Owiwi in IMPERIJA GROUP ne odgovarjata za varnost denarnih transakcij. Pristojna banka je edina stranka, ki je odgovorna za varnost transakcij, izvedenih s kreditno, debetno ali predplačniško kartico, ki ste jo uporabili. Če pa se dokaže goljufiva uporaba kreditne, debetne ali predplačniške kartice, lahko bremenitev na vašo zahtevo prekličete pri pristojni banki, ki je izdala kartico v skladu s politiko zadevne banke.

Pod nobenim pogojem Owiwi, IMPERIJA GROUP in njuni sodelavci in partnerji niso odgovorni za kakršno koli izgubo ali škodo (vključno z vsemi neposrednimi, posrednimi, ekonomskimi, eksemplaričnimi, posebnimi, kazenskimi, naključnimi ali posledičnimi izgubami ali škodo), ki so neposredno ali posredno povezano s spletnim mestom Owiwi/IMPERIJA GROUP, njegovo vsebino, storitvami ali kakršnimi koli aplikacijami (vključno z mobilnimi aplikacijami), ki jih dajeta na voljo ali do katerih dostopata Owiwi/IMPERIJA GROUP, kateri koli ukrep, izveden v zvezi z avtorskimi pravicami ali drugimi pravicami intelektualne lastnine, zamudo pri delovanju ali prenosu ali kakršno koli okvaro.

Pod nobenim pogojem Owiwi, IMPERIJA GROUP in njuni sodelavci ter partnerji niso odgovorni za vaše odločitve, katere sklenete na podlagi osebnega poročila Owiwi/IMPERIJA GROUP.

Pod nobenim pogojem vam Owiwi/IMERIJA GROUP in njuni sodelavci ter partnerji niso odgovorni za kakršen koli spor, ki bi lahko nastal med vami in kandidatom ali obratno. Strinjate se, da Owiwi ter IMPERIJA GROUP nista odgovorna za kakršno koli izgubo ali škodo, ki ste jo utrpeli zaradi kakršnega koli takega spora, in s tem odvezujete in razrešujete Owiwi ter podjetje IMPERIJA GROUP pred kakršno koli takšno izgubo ali škodo ali kakršno koli odgovornostjo v zvezi s katerim koli takim sporom.

 

Pod nobenim pogojem Owiwi, IMPERIJA GROUP in njuni sodelavci ter partnerji niso odgovorni, ali vam bo uspelo dobiti službo/izgubiti službo ali ne, saj je to izključno vaša stvar.

OGLASI IN SPONZORJI

To spletno mesto lahko gosti oglasna in promocijska sporočila. Po lastni presoji lahko izberete ali kliknete na oglaševano blago in storitve. Owiwi in IMPERIJA GROUP ne prevzemata nobene odgovornosti za vašo komunikacijo s tretjimi ponudniki storitev, oglaševanimi na spletnem mestu, in za nobeno trgovinsko transakcijo, ki lahko izhaja iz vašega odnosa.

Owiwi in IMPERIJA GROUP nista dolžna preverjati in ne preverjata, ali je promocijsko gradivo, prikazano na spletnem mestu (razen očitnih primerov, ko povprečni potrošniki razumejo kršitev zakonskih pravic), zakonito ali ne, zato ne moreta biti odgovorna za takšno gradivo. Ta odgovornost bremeni oglaševalske sponzorje in/ali ustvarjalce prikazanega promocijskega materiala.

V zvezi s tem je treba vse pritožbe v zvezi z vsebino katerega koli promocijskega materiala, prikazanega na spletnem mestu, posredovati neposredno zainteresiranim stranem, saj Owiwi in IMPERIJA GROUP ne nosita nobene odgovornosti.

BLOG – DRUŽBENI MEDIJI

Spletni dnevnik, pogosto znan kot "blog", je nekakšna vrsta spletne strani. Sestavljen je iz seznama vnosov, njegove teme pa se lahko razlikujejo (politika, družba, zdravje, glasba, šport, tehnologija, umetnost itd.). Vsak uporabnik spletnega mesta ima možnost, da pri tem aktivno sodeluje tako, da vsakokrat citira svoje poglede, komentarje ali objavi kar koli v zvezi s temo.

Vsebina in informacije, objavljene in vsebovane v »Blogu«, ki se vzdržuje na spletnem mestu, predstavljajo dodatno storitev za njegove uporabnike in jih pod nobenim pogojem ni mogoče razlagati kot veljavne informacije in/ali nasvete ali kakor koli prikriti kakršno koli spodbujanje k nameri ali nenameri določenih dejanj.

Owiwi in IMPERIJA GROUP se zavezujeta, da bosta zbirala, obdelovala in distribuirala vsebino »Bloga«. Vsako objavo na »Blogu« tega spletnega mesta mora odobriti skrbnik ustreznega »Bloga«, da se zagotovi pravilna predstavitev in kakovost vsebine objav. Če želite objaviti objavo, morate skrbniku »Bloga« najprej poslati e-poštno sporočilo z vsebino objave, ki jo želite objaviti. Skrbnik »Bloga« lahko odobri ali zavrne ustrezno objavo, ki jo želite objaviti. Uporabniki »bloga« ga uporabljajo samoiniciativno in prevzemajo polno odgovornost.

Owiwi in IMPERIJA GROUP ne prevzemata nikakršne odgovornosti za vsebino, ki so jo objavili in/ali objavili registrirani uporabniki spletnega mesta, in ne podpirata vsebine objav, ki so jih ti poslali.

Če Owiwi in/ali IMPERIJA GROUP ugotovita, da je vsebina objave nezakonita, nespodobna, nemoralna, zlonamerna, neprimerna ali vpliva na javno moralo, si pridržujeta pravico, da zadevno objavo takoj in brez predhodnega obvestila izbrišeta in prepoveta poznejšo objavo tistega registriranega uporabnika, od katerega je ta objava.

Owiwi in IMPERIJA GROUP aktivno sodelujeta tudi v družbenih medijih, saj sta ustvarila lastno stran (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest, Google+). Sodelovanje v teh omrežjih družbenih medijev ne povzroča nobenih zahtevkov ali zahtevkov z vaše strani in Owiwi ter IMPERIJA GROUP ne nosita nobene odgovornosti v zvezi z obstojem in vsebino teh strani ter njihovo politiko zasebnosti.

KRŠITEV POGOJEV

 

Prepovedano je kršiti ali poskušati kršiti varnost spletnega mesta, storitev ali katere koli aplikacije družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP (vključno z mobilnimi aplikacijami), ki jih dajeta na voljo ali do katerih dostopata družba Owiwi in podjetje IMPERIJA GROUP.

Kršitev teh pogojev lahko po lastni presoji družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP povzroči izbris vašega računa Owiwi. Razumete in soglašate, da Owiwi/IMPERIJA GROUP ne moreta in ne bosta odgovorna za vse vrste informacij in vsebin, ki jih posredujete, in da uporabljate spletno mesto, storitve ali aplikacije Owiwi/IMPERIJA GROUP (vključno z mobilnimi aplikacijami), ki sta jih Owiwi in IMPERIJA GROUP dala na voljo ali do katerih dostopate, na lastno odgovornost. Če kršite črko ali duh teh pogojev ali kako drugače ustvarite tveganje ali morebitno pravno izpostavljenost za Owiwi ter podjetje IMPERIJA GROUP, vam lahko v celoti ali delno onemogočimo dostop do spletnega mesta, storitev ali katere koli aplikacije (vključno z mobilnimi aplikacijami) družbe Owiwi/IMPERIJA GROUP, ki je na voljo ali do katere dostopate.

Kršitev zgoraj navedenih varnostnih pravil lahko privede do civilnega in/ali kazenskega pregona. Owiwi in IMPERIJA GROUP bosta raziskala dogodke, ki bi se lahko nanašali na kršitev, in jima je omogočeno sodelovanje s pristojnimi organi v primeru tovrstnih kršitev.

Owiwi in IMPERIJA GROUP bosta v celoti sodelovala z vsemi organi kazenskega pregona in bosta  upoštevala vse sodne odredbe, ki bodo od družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP zahtevane ali jima naročene, da sporočita identiteto ali pomagata najti kršitelja teh pogojev. Seznam razlogov za kršitev teh pogojev je informativen, vendar ne omejujoč.

Popolnoma razumete in sprejemate, da ste izključno odgovorni za odškodnino Owiwiju in podjetju IMPERIJA GROUP in kateremu koli od njunih sodelavcev, partnerjev in sodelujočih podjetij za kakršno koli škodo, povzročeno Owiwiju/podjetju IMPERIJA GROUP in/ali njunim sodelavcem, partnerjem in sodelujočim podjetjem zaradi nezakonite uporabe in/ali zlorabe spletnega mesta, storitev ali katere koli aplikacije (vključno z mobilnimi aplikacijami) podjetja Owiwi/IMPERIJA GROUP, ki je na voljo ali do katere dostopata Owiwi/IMPERIJA GROUP, s kršitvijo teh pogojev.

Sprejem teh pogojev pomeni, da se strinjate, da boste Owiwi/IMPERIJA GROUP kot tudi njune sodelavce, partnerje in sodelujoča podjetja v celoti zaščitili nedotaknjene pred kakršno koli kršitvijo, zahtevo ali zahtevkom ter da boste v imenu Owiwi ter podjetja IMPERIJA GROUP nosili vse sodne in pravne stroške, ki lahko nastanejo zaradi kršitve vsebine teh pogojev kot tudi v primeru kršitve pravic tretjih oseb med uporabo ali navigacijo po spletnem mestu z vaše strani.

SPORI

Morebitne spore, ki nastanejo med vami in Owiwijem ali podjetjem IMPERIJA GROUP, bomo najprej poskušali rešiti na sporazumen način.

Druga možnost je, da se ustrezni zahtevki vložijo v zakonsko določenih rokih.

Pristojni zakon je slovenski zakon, izključno pristojnost pa ima sodišče v Ljubljani.

V vseh primerih se odpovedujete pravici do sodelovanja v skupinski tožbi.

Če kdorkoli proti nam vloži zahtevek v zvezi z vašimi dejanji, vsebino ali informacijami, ki ste nam jih posredovali, ste odškodninsko odgovorni vi, podjetje IMPERIJA GROUP pa oproščeno vseh škod, izgub in kakršnih koli stroškov (vključno z razumnimi pravnimi stroški in stroški), povezanimi s takšnimi zahtevki.

 

Če pristojno sodišče ugotovi, da je katera koli določba teh pogojev neveljavna ali kako drugače neizvršljiva, se kljub temu strinjate, da se bo tak del štel za ločljivega od teh pogojev in ne bo vplival na veljavnost in izvršljivost preostalih določb. Ostali pogoji ostanejo v polni veljavi. Niti ravnanje niti trgovinska praksa ne bosta vplivala na spreminjanje teh pogojev. Ti pogoji tretjim osebam ne podeljujejo nobenih pravic upravičencev.

KONTAKTIRAJTE NAS

Na Owiwi ter podjetje IMPERIJA GROUP se lahko obrnete za katero koli zadevo in vse, kar želite izvedeti ali prijaviti. Prav tako se lahko kadar koli obrnete na nas in zahtevate popravek ali izbris osebnih podatkov, vnesenih na tem spletnem mestu, omejitev obdelave, zavrnitev obdelave, dostop do vaših osebnih podatkov in preklic vašega soglasja za obdelavo vaših osebnih podatkov, tako da

pošljete e-pošto na info@imperija-kadrovanje.com .

bottom of page