top of page

POLITIKA ZASEBNOSTI

V IMPERIJA GROUP spoštujemo vašo zasebnost in v skladu s predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1, (Uradni list RS, št. 94/07), Zakon o elektronskih komunikacijah ZEKom-1, Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Uredba EU 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov – GDPR) na spletni strani www.imperija-kadrovanje.com ter v aplikaciji Owiwi (v nadaljevanju aplikacija) izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju te politike.

V okviru vašega obiska in navigacije po spletnem mestu www.imperija-kadrovanje.com ter uporabe njegovih storitev je možno, da registrirate posamezne informacije in podrobnosti svojih osebnih podatkov. Owiwi in IMPERIJA GROUP se zavezujeta, da bosta varovala in spoštovala vašo zasebnost in osebne podatke. Owiwi in IMPERIJA GROUP uporabljata le podatke, ki so zakonito zbrani od vas. Upoštevajte, da je uporaba spletnega mesta Owiwi in IMPERIJA GROUP (»spletno mesto«) z vaše strani predmet tega pravilnika o zasebnosti (»politika«) kot tudi pogojev uporabe našega spletnega mesta.

Naša pravila pojasnjujejo, katere informacije/podatke zbiramo, namen zbiranja podatkov, kako jih uporabljamo in/ali delimo z drugimi in kako se te informacije shranjujejo. Upoštevajte, da ta pogodba in pravila velja samo za informacije, ki jih zbira to spletno mesto, in ne za informacije, ki so zbrane ali pridobljene na druge načine ali sredstva. Prosimo, da pozorno preberete ta pravilnik, da boste razumeli naša stališča in prakse v zvezi z vašimi osebnimi podatki in kako jih bomo obravnavali. Ta pravilnik o zasebnosti je popolnoma v skladu z novo Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU 2016/679) in posodobljenimi predpisi o e-zasebnosti.

Owiwi in IMPERIJA GROUP spoštujeta vaše pravice do zasebnosti in osebnih podatkov ter se zavedata pomena varovanja zbranih informacij o vas.

Za potrebe tega pravilnika o zasebnosti se izraz "to spletno mesto" nanaša na "www.imperija-kadrovanje.com", ki je v lasti in upravljanju podjetij Owiwi in IMPERIJA GROUP s podrobnostmi, kot je navedeno spodaj, in v nadaljevanju imenovano "mi «, »naš«, »nas« ali »podjetje«. Izraz "naše storitve" se nanaša na naše spletne storitve in vse druge naše izdelke in storitve, ki jih občasno ponujamo. V tem pravilniku o zasebnosti vas bomo označevali z izrazi "uporabnik", "obiskovalec", "vi", "vaš", "vaš".

 

Ta pravilnik o zasebnosti pojasnjuje:

 • Katere osebne podatke zbiramo od vas in za kakšen namen.

 • Kaj so "piškotki".

 • Kako se ti podatki lahko uporabljajo.

 • S kom bomo delili vaše osebne podatke.

 • Kje obdelujemo in hranimo vaše osebne podatke.

 • Kako dolgo lahko hranimo vaše osebne podatke.

 • Tržne določbe o vključitvi in ​​zavrnitvi.

 • Kako lahko dostopate do svojih osebnih podatkov in jih posodabljate.

 • Varovanje vaših osebnih podatkov.

 • Zakaj se povezujemo z drugimi spletnimi mesti/družbenimi mediji.

 • Kako lahko spremenimo ta pravila.

 • Kje in kako lahko postavite vprašanja, se pritožite ali nas kontaktirate glede teh pravil.

Zavrnitev odgovornosti glede starosti: Če želite uporabljati spletno mesto Owiwi ter www.imperija-kadrovanje.com in ponujene storitve, morate dati izrecno soglasje, da ste starejši od 16 let. Če ste mlajši od 16 let, se morate vzdržati uporabe našega spletnega mesta ali obvestiti svoje starše ali skrbnike o našem pravilniku o zasebnosti, da pridobite njihovo soglasje s pravilnikom o zasebnosti, preden se registrirate, naročite ali oddate naročilo pri nas. Tisti s starševsko avtoriteto bi morali zaščititi mladoletnike pred dostopom in uporabo spletnih mest, ki so namenjena odraslim, in so za to edini odgovorni. Pod nobenim pogojem naše spletne strani ne smejo uporabljati mladoletniki, mlajši od 13 let.

KATERE OSEBNE PODATKE ZBIRAMO O VAS IN ZA KAKŠEN NAMEN

Owiwi in IMPERIJA GROUP lahko zbirata osebne podatke o vas, ko ustvarite račun Owiwi, uporabljate naše spletne storitve, se naročite in prejemate glasila, komunicirate z nami na kakršen koli drug način, na primer prek družbenih medijev, komentirate katere koli spletne dnevnike ali članke, predstavljene v naših storitvah, vnesete tekmovanja ali posebne promocije, prijavite se na naše posebne ponudbe ali druge posodobitve, sodelujte v raziskovalnih panelih ali izpolnite ankete. Zagotoviti morate ločeno in izrecno privolitev, da lahko obdelujemo vaše osebne podatke za katero koli od zgoraj navedenih dejanj, tako da označite polje, navedeno na naši spletni strani.

Owiwi in IMPERIJA GROUP izjavljata, da je naše spletno mesto v skladu z načelom minimizacije podatkov, zato zbiramo najmanj možnih podatkov, da lahko zagotovimo storitve.

Če ustvarite račun Owiwi, to pomeni, da boste igro igrali vi ali kandidat. V tem primeru vas prosimo, da nam kot posameznik, kandidat ali podjetje/podjetje/organizacija/akademska ustanova posredujete določene vrste osebnih podatkov.

Obstajajo tri (3) vrste osebnih podatkov, ki se zbirajo in obdelujejo med igranjem igre:

+ Registracijski podatki:

 • Kot posameznik ali kandidat morate razkriti nekatere svoje osebne podatke, kot so, vendar ne omejeno, vaše polno ime, datum rojstva, spol, e-poštni naslov, stopnja izobrazbe, status zaposlitve, naziv delovnega mesta, položaj , poklicna panoga, ime podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove, v kateri ste trenutno zaposleni, in lokacija vašega dela in/ali del družbe, katere ste.

 • Kot predstavnik podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove morate razkriti določene svoje osebne podatke, kot so, vendar ne omejeno, vaše polno ime, datum rojstva, spol, e-poštni naslov, stopnja izobrazbe, zaposlitveni status, naziv delovnega mesta, raven položaja, panoga dela, ime podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove, v kateri ste trenutno zaposleni, in vašo lokacijo. Poleg tega morajo podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove razkriti svoje polno pravno ime, velikost in področje svoje poslovne dejavnosti ter svoj URL.

+ Podatki o stranki: Vsi podatki, ki nam jih posredujete, ko opravite nakup igre, kar pomeni vse podrobnosti o kupcu in plačilu, kot sta naslov za izstavitev računa in želeni način plačila.

+ Podatki o igrah: Izraz "Podatki o igrah" šteje:

 • igralčev datum rojstva, spol, izobrazbeno stopnjo, zaposlitveni status, naziv delovnega mesta, položaj, delovna panoga in lokacija dela

 • način dostopa, ki ga je igralec uporabil za igranje igre (vključno z, vendar ne omejeno, napravo, OS, vrsto omrežja, približnim naslovom IP) in

 • igralčevi rezultati igre, kar pomeni igralčeve odgovore na vsako vprašanje igre, igralčev skupni rezultat in na splošno vse interakcije uporabniškega vmesnika.

+ Podatke lahko zbiramo tudi od vas, ko nam jih pošljete, vključno, vendar ne omejeno, ko izpolnjujete ankete prek platforme Owiwi ali na www.imperija-kadrovanje.com ali ko objavljate komentarje ali mnenja na spletnih mestih Owiwi in www.imperija-kadrovanje.com ali drugih spletnih mestih, na katerih imamo profil ali smo prisotni.

+ Poleg tega lahko zbiramo podatke o tem, kako uporabljate ponujene storitve, kot so čas dostopa do vsake ponujene storitve in trajanje, ko ste na njej, spletno mesto, s katerega pridete na storitev ali kamor greste, ko zapustite storitev, izbire in odločitve, ki jih naredite, ter preference ki jih nastavite pri uporabi storitve, kot tudi vse podatke, ki jih vnesete med izvajanjem kakršnega koli ocenjevanja ponujenih storitev.

+ Zbiramo lahko podatke o računalniku ali drugi elektronski napravi (»naprava«), ki jo uporabljate za povezavo s ponujenimi storitvami, kot so podrobnosti o vrsti naprave (ki lahko vključuje edinstvene identifikacijske številke naprave), njen operacijski sistem, brskalnik in povezane aplikacije na storitve, ki jih ponuja naprava, vašega ponudnika internetnih storitev ali mobilnega omrežja, vaš naslov IP in številka telefona vaše naprave (če jo ima).

+ Podatkov o vaši dejanski lokaciji ne zbiramo, razen približne lokacije (običajno ni natančnejša od ravni mesta), ki jo je mogoče določiti iz vašega naslova IP (internetni protokol). V nekaterih primerih lahko uporabimo piškotke in podobne tehnologije za shranjevanje in dostop do informacij, ki jih zberemo prek ponujenih storitev.

+ Zbiramo lahko vaš naslov IP (internetni protokol), da nam pomaga diagnosticirati napake našega strežnika in upravljati spletno mesto Owiwi in www.imperija-kadrovanje.com. Naslov IP je številka, ki jo dobite v računalniku, ko uporabljate internet. Vaš naslov IP se uporablja tudi za lažje prepoznavanje med določeno konferenco in za zbiranje širokih demografskih podatkov.

Poleg tega Owiwi in IMPERIJA GROUP zbirata podatke, ki se ne zbirajo za povezovanje z identificiranimi zadevnimi posamezniki, vendar bi lahko zaradi svoje narave prek obdelave in povezovanja s podatki, ki jih hranijo tretje osebe, omogočili identifikacijo uporabnikov. Ta kategorija podatkov vključuje naslove IP ali imena domen računalnikov, ki jih uporabljajo uporabniki, ki se povezujejo s spletnim mestom, URI (Uniform Resource Identifier) ​​zahtevanih virov, čas zahteve, metodo, uporabljeno za pošiljanje zahteve strežniku, velikost datoteke pridobljeno v odgovoru, številčno kodo, ki označuje status odgovora, ki ga je dal strežnik (uspešno, napaka itd.) in druge parametre v zvezi z operacijskim sistemom in računalniškim okoljem. Ti podatki se uporabljajo samo za pridobivanje anonimnih statistik o uporabi spletnega mesta in za preverjanje njegovega pravilnega delovanja ter se izbrišejo takoj po obdelavi. Podatki bi se lahko uporabili za ugotavljanje odgovornosti v primeru hipotetičnih računalniških zločinov proti spletnemu mestu: razen te možnosti trenutno podatki o spletnih stikih ne trajajo več kot sedem (7) dni.

Owiwi in IMPERIJA GROUP lahko dodatno zbirata podatke o tem, kako uporabljate ponujene storitve, kot so čas dostopa do vsake ponujene storitve in trajanje, ko ste na njej, spletno mesto, s katerega pridete na storitev ali kamor greste, ko zapustite storitev, izbire in izbire, ki jih naredite, ter preference, ki jih nastavite pri uporabi storitve, kot tudi vse podatke, ki jih vnesete med izvajanjem kakršnega koli ocenjevanja ponujenih storitev.

V nekaterih primerih in z vašim izrecnim soglasjem Owiwi in IMPERIJA GROUP uporabljata piškotke in podobne tehnologije za shranjevanje in dostop do informacij, ki se zbirajo prek ponujenih storitev. Owiwi in IMPERIJA GROUP lahko zbirata tudi vaš naslov IP (internetni protokol), da diagnosticirata napake strežnika Owiwi in IMPERIJA GROUP ter upravljata spletno mesto.

KAJ PA “PIŠKOTKI”

Piškotki so majhne datoteke, ki so shranjene v vašem računalniku in vsebujejo vaše nastavitve in možnosti, ki ste jih izvedli na naši spletni strani. Uporabljajo se za shranjevanje vaših nastavitev (država, predmeti, ki ste jih videli itd.) ter za naše boljše razumevanje načina uporabe naše spletne strani. Owiwi in IMPERIJA GROUP uporabljata tehnologije, kot so piškotki in oznake slikovnih pik za zagotavljanje, izboljšanje, zaščito in promocijo svojih storitev. Na ta način Owiwi in IMPERIJA GROUP s piškotki zbirata podatke o vaši uporabi spletnih storitev Owiwi in IMPERIJA GROUP.

Kot večina spletnih mest na internetu lahko tudi www.imperija-kadrovanje.com uporablja piškotke, da vsakemu uporabniku zagotovi informacije in boljše storitve. Piškotki nam pomagajo se zapomniti, kdo ste, in druge podatke o vaših obiskih. Pomagajo vam lahko prikazati informacije na spletnem mestu na način, ki ustreza vašim interesom. Uporaba sejnih piškotkov (ki niso trajno shranjeni v uporabnikovem računalniku in izginejo, ko je brskalnik zaprt) je strogo omejena na prenos identifikatorjev seje (sestavljenih iz naključnih števil, ki jih ustvari strežnik), ki so potrebni za varno in učinkovito raziskovanje mesta. Piškotki nam na primer pomagajo pri stvareh, kot so zapomnitev vašega uporabniškega imena za vaš naslednji obisk, razumevanje vaše interakcije z našimi storitvami in njihovo izboljšanje na podlagi teh informacij ter ne dovoljujejo pridobivanja osebnih identifikacijskih podatkov. Upoštevajte, da piškotki ne poškodujejo vašega računalnika ali datotek, v katerih so shranjeni.

Za varno navigacijo do www.imperija-kadrovanje.com se Owiwi in IMPERIJA GROUP ravnata v skladu z evropsko direktivo 2009/136/EK o varstvu osebnih podatkov in zasebnega življenja na področju elektronskih komunikacij. Owiwi in IMPERIJA GROUP pojasnjujeta, da je za uporabo piškotkov vaše predhodno soglasje nujen predpogoj. Izjema od tega pravila bodo samo piškotki, ki služijo funkcionalnim potrebam spletne strani (funkcionalni piškotki) in so potrebni za prikaz in učinkovito delovanje spletne strani na vašem računalniku.

Brskalnik lahko nastavite tako, da ne sprejema piškotkov, vendar to lahko omeji vašo zmožnost uporabe storitev.

Za več informacij o tem, kako uporabljamo piškotke, preberite naš pravilnik o piškotkih.

KAKO SE LAHKO UPORABLJAJO TI PODATKI

 

Kadarkoli nam posredujete svoje osebne podatke, jih bomo uporabili v skladu z veljavno zakonodajo o zasebnosti in za namene, določene v tem pravilniku, na obrazcih za vnos podatkov, ki jih izpolnite, v vseh ustreznih določilih in pogojih ter na straneh ali e-poštnih sporočilih, ki povezujejo na obrazce za vnos podatkov.

Ko uporabljate naše storitve: Če uporabljate katero od naših storitev, nastavite, pogledate ali spremenite podatke o svojem računu, bomo zabeležili vaše osebne podatke. Vaši podatki bodo uporabljeni predvsem za zagotavljanje storitev ali informacij, ki ste jih zahtevali, in za zagotavljanje prilagojene navigacijske izkušnje.

Osebne podatke, ki nam jih posredujete, uporabljamo predvsem za pridobivanje tehtnih znanstvenih zaključkov, za razvoj novih storitev, za pošiljanje glasil in informacij o dogodkih in/ali drugih storitvah, za katere menimo, da bi vas utegnile zanimati, kot tudi za statistične namene, kot tudi za anketne in raziskovalne razloge. Natančneje, podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo na naslednje načine:

 • za upravljanje vašega računa Owiwi in zagotavljanje funkcij ponujenih storitev, potrditev in ohranjanje točnosti vaših osebnih podatkov. V ta namen bomo uporabili podatke, ki jih zberemo neposredno od vas.

 • za zagotavljanje, da je vsebina iz ponujenih storitev predstavljena na najučinkovitejši način za vas in vašo napravo ter prikazana vsebina in funkcije, ki so prilagojene vam, vašim interesom in načinu uporabe ponujenih storitev. Uporabili bomo podatke, ki jih zberemo neposredno od vas, podatke o tem, kako uporabljate ponujene storitve, in podatke o tem, kako se povezujete s storitvami, ki so na voljo v ta namen.

 • da vam zagotovimo informacije o storitvah, ki jih zahtevate od nas ali za katere menimo, da bi vas lahko zanimale (v skladu z vašimi marketinškimi preferencami). Podatke, ki jih zberemo neposredno od vas, bomo uporabili v ta namen in vedno na podlagi vašega izrecnega soglasja s klikom na ustrezno polje na naši spletni strani.

 • za določitev in predvidevanje informacij, ki bi vas lahko zanimale ali bile pomembne. Uporabili bomo podatke, ki jih zberemo neposredno od vas, podatke o tem, kako uporabljate ponujene storitve, in podatke o tem, kako se povezujete s storitvami, ki so na voljo v ta namen.

 • da bi naredili trdne znanstvene sklepe, izvajali ankete iz statističnih in raziskovalnih razlogov. Podatke, ki jih zberemo neposredno od vas, bomo uporabili v ta namen in vedno na podlagi vašega izrecnega soglasja s klikom na ustrezno polje na naši spletni strani.

 • za izpolnjevanje naših obveznosti, ki izhajajo iz kakršnih koli pogodb, sklenjenih med vami in nami, kot je dovoljenje družbam/podjetjem/organizacijam/akademskim ustanovam, da ocenijo igro/igre, ki ste jih igrali. Uporabili bomo podatke, ki jih zberemo neposredno od vas, podatke o tem, kako uporabljate ponujene storitve, in podatke o tem, kako se povezujete s storitvami, ki so na voljo v ta namen.

 • za obveščanje o spremembah ponujenih storitev in obravnavanje pritožb, komentarjev in težav, ki jih imate v zvezi z vašo uporabo ponujenih storitev. V ta namen bomo uporabili podatke, ki jih zberemo neposredno od vas.

 • za preprečevanje, odkrivanje in raziskovanje nezakonitih dejavnosti, kršitev kakršnih koli pogodb, sklenjenih med vami in nami, ter groženj varnosti ponujenih storitev. Uporabili bomo podatke, ki jih zberemo neposredno od vas, podatke o tem, kako uporabljate ponujene storitve, in podatke o tem, kako se povezujete s storitvami, ki so na voljo v ta namen.

 • za izdelavo združenih statističnih informacij in analitike o vas in vaših vlogah za ponujene storitve ter vedno po vaši izrecni privolitvi.

 • kadar to zahteva zakon ali v zvezi s pravnimi postopki ali izvensodnimi spori.

 • za razvoj, testiranje in vzdrževanje sistemov.

 • za izvajanje računovodskih obveznosti, zaračunavanja, poročanja in revizijskih obveznosti, preverjanje kredita ali zaračunavanja ali preverjanje postopka kreditiranja ali zaračunavanja in/ali preverjanje pristnosti in identitete; in/ali preverjanje in pregled kreditne, debetne ali druge plačilne kartice; in/ali izterjava dolgov; in/ali za ohranjanje varnosti in zaščite, ampak tudi za usposabljanje, upravne in pravne namene; Upoštevajte, da bodo shranjeni podatki o plačilni kartici posredovani samo našemu plačilnemu partnerju in ne drugim tretjim osebam ter bodo uporabljeni samo za obdelavo vašega naročila z uporabo sistemov našega plačilnega partnerja.

 • vse druge uporabe, določene v pogojih uporabe naših storitev. Za te namene lahko vaše podatke razkrijemo eni ali več drugih organizacij, ki so navedene v razdelku »s kom bomo delili vaše osebne podatke«.

Psihometrični podatki: Z vašim izrecnim soglasjem in pred igranjem igre lahko Owiwi in IMPERIJA GROUP zbirata in obdelujeta vaše občutljive podatke, vključno s psihometričnimi podatki, saj na teh podatkih temelji vaše osebno poročilo Owiwi. Owiwi in IMPERIJA GROUP obdelujeta to posebno kategorijo vaših osebnih podatkov samo v obsegu, ki je potreben za namene njegovih zakonitih interesov in za izpolnjevanje pogodbenih obveznosti do vas ali do podjetja/družbe/organizacije/akademske ustanove, v kateri ste že zaposleni, ali bi radi delali ali ste del nje. Owiwi in IMPERIJA GROUP, ki sta sprejela ustrezne tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, se zavezujeta k spoštovanju vaših osebnih podatkov in izjavljata, da je v celoti skladen z določbami veljavne slovenske zakonodaje in zakonodaje Skupnosti o varstvu osebnih podatkov, vključno s Splošno uredbo o varstvu podatkov 2016/679. /EU (GDPR). Owiwi in IMPERIJA GROUP izjavljata, da vodita evidenco obdelave vseh kategorij vaših osebnih podatkov, ki so lahko na zahtevo na voljo nadzornemu organu. Poleg tega Owiwi in IMPERIJA GROUP izjavljata, da pred obdelavo vaših osebnih podatkov izvedeta oceno učinka na varstvo podatkov (D.P.I.A.). Po potrebi Owiwi in IMPERIJA GROUP izvedeta pregled, da ocenita, ali se obdelava izvaja v skladu z D.P.I.A. vsaj kadar pride do spremembe tveganja, ki ga predstavljajo postopki obdelave.

Prilagajanje naših spletnih storitev in ciljanje oglasov: Podatke, ki nam jih posredujete o sebi, in podatke, ki jih zberemo prek piškotkov, lahko uporabimo, ko uporabljate naše storitve, da ustvarimo sliko vaših zanimanj. Te podatke lahko nato uporabimo, ko vam pošiljamo tržna sporočila in ko obiščete naša spletna mesta ali uporabljate naše spletne storitve. Te podatke lahko uporabljajo tudi naše oglaševalske agencije in omrežja tretjih oseb, da vam oglašujejo izdelke in storitve naših lastnih ali tretjih oseb, ko obiščete spletna mesta in spletne storitve tretjih oseb. To se imenuje ciljanje oglasov ali oglaševanje na podlagi zanimanja. Za več informacij o tem, kako zavrniti ciljano oglaševanje ali oglaševalske piškotke na podlagi zanimanja, preberite naš pravilnik o piškotkih.

Komentarji in ocene, predloženi našim spletnim storitvam: Če želite poslati komentar ali povratno informacijo o spletnem dnevniku ali članku, predstavljenem v naših storitvah, lahko (vendar nismo dolžni) objaviti vaš komentar na spletu ali zunaj njega za promocijo našega poslovanja in naših storitev. Zbrali bomo vaše ime ali uporabniško ime, ki bo prikazano poleg vašega komentarja in e-poštni naslov, ki ne bo objavljen, vendar ga bomo morda uporabili za stik z vami v zvezi z vašim komentarjem.

Mobilne storitve: Ko zahtevate mobilne storitve Owiwi ali IMPERIJA GROUP, lahko obdržimo vašo številko mobilnega telefona, znamko in model vašega telefona, operacijski sistem, ki ga uporablja vaš telefon, in podrobnosti o vašem omrežnem operaterju, z vašim mobilnim telefonom pa bomo povezali edinstven identifikator telefonske številke. Owiwi in IMPERIJA GROUP bosta lahko uporabila vse povratne informacije ali komentarje uporabnikov, ki so nam jih delili prek Owiwijevega in IMPERIJA GROUP sistema za klepet v živo (Intercom) ali katere koli komunikacije po e-pošti. Shranili bomo jezik vaše naprave, jezik aplikacije in državo. Te podatke potrebujemo za zagotavljanje funkcij in storitev, ki jih omogočajo naše mobilne storitve, in za upravljanje naše mobilne storitve.

Neposredno trženje: Za informacije o tem, kako vam lahko tržimo, preberite razdelek z naslovom »Določbe o vključitvi in ​​zavrnitvi trženja«.

Ankete strank: Vsake toliko vas lahko vprašamo za vaše mnenje o naših storitvah. Ko izvajamo raziskave ali ankete, lahko uporabljamo piškotke in lahko združimo informacije, ki jih ti piškotki zberejo, z vašim odgovorom.

S KOME BOMO DELILI VAŠE OSEBNE PODATKE

Podatke lahko delimo, kot je opisano spodaj, vendar jih ne bomo prodali oglaševalcem ali drugim tretjim osebam. Da lahko delimo vaše podatke, morate dati svoje izrecno soglasje tako, da označite ustrezno polje na naši spletni strani.

Na splošno ne razkrivamo vaših osebnih podatkov, razen v naslednjih primerih:

 • če obstaja vaše izrecno soglasje za zgoraj omenjena dejanja, s klikom na polje »Sprejmem«, sicer nam morate poslati ustrezno e-pošto na info@imperija-kadrovanje.com

 • za razkritje tretji, fizični ali pravni osebi, s katero Owiwi in IMPERIJA GROUP sodelujeta, in le do obsega, v katerem se zdi nujno potrebno za zagotavljanje vsake storitve, ki jo ponuja spletno mesto Owiwi in IMPERIJA GROUP. Za pomoč pri zagotavljanju, izboljšanju, zaščiti in promociji naših storitev uporabljamo nekatere zaupanja vredne tretje osebe (na primer ponudnike podpore strankam ter IT, računovodske in pravne storitve). Te tretje osebe bodo dostopale do vaših podatkov samo za opravljanje nalog v našem imenu v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti in bodo ostale odgovorne za ravnanje z vašimi podatki v skladu z našimi navodili.

 • če to zahteva zakon, sodni nalog ali zahteva kateri koli drug pristojni vladni, sodni, policijski, upravni ali regulativni organ, na podlagi zakonite zahteve in v skladu z ustreznimi zakoni. V okviru zakonodaje o tajnosti telekomunikacij imate pravico do informacij in ugovora, ki jo zagotavlja domača zakonodaja in zakonodaja Skupnosti o varstvu podatkov, vključno z veljavno uredbo GDPR 2016/679 in L. 3471/2006, vendar ne omejeno nanjo.

 • za zaščito katere koli osebe pred smrtjo ali resnimi telesnimi poškodbami.

 • za preprečitev goljufije ali zlorabe naših uporabnikov.

 • za pravno zaščito naše lastninske pravice.

Svoje soglasje za zgoraj omenjena dejanja lahko prekličete ali pa zahtevate popravek ali dopolnitev podatkov, ki ste nam jih posredovali, tako da nam pošljete ustrezno e-pošto na info@imperija-kadrovanje.com .

KJE OBDELUJEMO IN SHRANJUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Vsi podatki o registraciji, ki nam jih posredujete, bodo varno shranjeni, da zagotovimo, da je vsebina s spletne strani predstavljena na najučinkovitejši način za vas in za vaš računalnik ter na podlagi vašega izrecnega soglasja, da vam pošiljamo glasila in informacije o dogodkih in/ali drugih storitvah, za katere menimo, da bi vas lahko zanimale, razen če se odločite, da deaktivirate svoj račun Owiwi ali ne želite več, da bi bil shranjen, tako da nam pošljete ustrezno e-pošto na info@imperija-kadrovanje.com .

Vsi podatki, ki nam jih posredujete, ko opravite nakup igre (»podatki o stranki«), kar pomeni vse podrobnosti o kupcu in plačilu, bodo varno shranjeni za razumno časovno obdobje, kot je navedeno spodaj, da zagotovimo preglednost naših transakcij in da lahko imamo pri naših strankah seznam s točnim datumom nakupa in želenim načinom plačila.

Vsi podatki o igrah, ki nam jih posredujete, bodo shranjeni v anonimizirani obliki, da lahko naredimo trdne znanstvene zaključke, razvijemo nove storitve ter iz statističnih, anketnih in raziskovalnih razlogov. Anonimiziranih podatkov o igri ni mogoče povezati z registracijo posameznika ali podatki o strankah, zato Owiwi in IMPERIJA GROUP nimata možnosti, da bi jih posamezno izbrisala. S sprejetjem pogojev uporabe družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP in tega pravilnika se domneva, da soglašate s shranjevanjem vaših podatkov o igrah v anonimizirani obliki.

Podatki, ki jih zbiramo neposredno od vas, vključno z, vendar ne omejeno, o tem, kako uporabljate ponujene storitve in o tem, kako povezujete te storitve, se lahko prenesejo in shranijo na cilj strežnika znotraj Evropskega gospodarskega prostora (»EGP«). Owiwi in IMPERIJA GROUP lahko imenujeta ponudnike storitev tretjih oseb za obdelavo podatkov (obdelovalci podatkov), kot tudi za upravljanje in delovanje nekaterih funkcij spletnega mesta. Owiwi in IMPERIJA GROUP jamčita, da izvajata vse ustrezne organizacijske in tehnične ukrepe za zaščito vaših podatkov, celo vodita elektronsko evidenco vseh kategorij dejavnosti obdelave. Z uporabo storitev družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP soglašate s kakršnim koli prenosom, shranjevanjem ali obdelavo vaših osebnih podatkov zunaj vaše države, vendar znotraj ozemlja EGP. Sprejeli bomo vse razumno potrebne korake, da zagotovimo, da se osebni podatki obravnavajo varno in v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti.

Vsi podatki, ki nam jih posredujete, so shranjeni na varnih strežnikih tretjih oseb, ki nam nudijo storitve gostovanja podatkov pod našim nadzorom, ali na računalnikih družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP. Če smo vam dali (ali če ste izbrali) geslo, ki vam omogoča dostop do določenih delov ponujenih storitev, ste sami odgovorni, da to geslo ostane zaupno. Če je bilo geslo ukradeno ali bi bilo kako drugače predmet zlorabe, ste odgovorni, da nas takoj obvestite za nadaljnje ukrepanje.

Prenos informacij prek interneta žal ni povsem varen. Čeprav se bomo po svojih najboljših močeh trudili zaščititi vaše osebne podatke, ne moremo zagotoviti varnosti vaših osebnih podatkov, posredovanih na naše spletno mesto; vsak prenos je na lastno odgovornost. Ko prejmemo vaše podatke, bomo uporabili stroge postopke in varnostne funkcije, da bi preprečili nepooblaščen dostop.

KAKO DOLGO LAHKO HRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Vsi podatki o registraciji in stranki bodo shranjeni, dokler ne deaktivirate svojega računa Owiwi in največ deset (10) let ali če želite, da se ne shranjujejo več, tako da nam pošljete ustrezno e-pošto na info@imperija-kadrovanje.com .

Obdobje hrambe vaših osebnih podatkov je vedno v skladu s slovensko zakonodajo.

Če izbrišete svoj račun ali na vašo pisno zahtevo, tako da pošljete ustrezno e-pošto na info@imperija-kadrovanje.com, bomo izbrisali ali uničili vse osebne podatke, ki ste nam jih posredovali. Vendar upoštevajte:

 • lahko pride do zakasnitve pri brisanju teh informacij iz naših strežnikov in rezervnega prostora za shranjevanje; in

 • te podatke lahko obdržimo, če je to potrebno za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti, reševanje sporov ali uveljavljanje naših dogovorov. Upoštevajte, da sledimo načelu zmanjšanja količine podatkov, zato zahtevamo, obdelujemo in hranimo čim manj osebnih podatkov, da lahko nemoteno zagotavljamo naše storitve.

+ Vsi podatki o igri so anonimizirani in jih ni mogoče povezati z registracijo posameznika ali podatki o strankah, zato jih Owiwi in IMPERIJA GROUP ne moreta izbrisati posamezno. S sprejetjem pogojev uporabe družbe Owiwi ter IMPERIJA GROUP in tega pravilnika se domneva, da soglašate s shranjevanjem vaših podatkov o igrah v anonimizirani obliki.

Kakršna koli vaša zahteva za izbris vaših osebnih podatkov ne bo povzročila izbrisa kakršnih koli podatkov o igri, ki ste jih posredovali podjetju/družbi/organizaciji/akademski ustanovi.

Zavrnitev odgovornosti: Na tej točki je pojasnjeno, da so poročila intelektualna lastnina družbe Owiwi in IMPERIJA GROUP. Vse uporabniške podatke bosta Owiwi in IMPERIJA GROUP hranila dve (2) leti, šteto od zadnjega dne, ko je bila uporabljena ocena, iz raziskovalnih in statističnih razlogov. Vsi podatki uporabnika so shranjeni anonimino.

DOLOČBE O TRŽENJU

Ponujamo vam možnost prejemanja novic in posodobitev za izdelke in storitve, ki jih ponujamo prek našega spletnega mesta, o katerih bomo glede na vaše želje razpravljali z vami po telefonu ali klepetu v živo ali vam jih poslali po e-pošti, SMS-u in/ali direktni pošti . To vključuje opozorila za nove funkcije, izboljšave, nadgrajene priložnosti, tekmovanja, zanimive dogodke in enkratne marketinške promocije. Ker je naše spletno mesto strogo v skladu s predpisi o osebnih podatkih ter sledi strogi politiki privolitve v zvezi s prejemanjem teh posodobitev, je potrebno označiti polje soglašanja, navedeno na našem spletnem mestu.

Pravico imate, da si kadar koli premislite in zahtevate, da vaših osebnih podatkov ne uporabljamo za tržne namene. Vedno vam bomo ponudili možnost, da se odjavite od katere koli storitve ali posodobitve, na katero ste se naročili. Kadarkoli prejmete neposredno trženje od nas, vam bomo povedali, kako se odjaviti.

KAKO LAHKO DOSTOPATE DO SVOJIH OSEBNIH PODATKOV IN JIH VZDRŽUJETE TER POSODABLJATE

Imate pravico do vpogleda v podatke, ki jih hranimo o vas (z izjemo anonimiziranih podatkov o igri, glejte razdelek 4(c). Če želite kopijo svojih osebnih podatkov, se obrnite na info@imperija-kadrovanje.com . Če se vaša zahteva ponovi, boste morali plačati pristojbino za obdelavo v višini petnajst (15) evrov.

Imate pravico pregledati in posodobiti svoje osebne podatke. Če vas iz kakršnega koli razloga skrbi, da osebni podatki, ki jih hranimo, niso pravilni, obiščite naše spletne storitve in po prijavi na spletno mesto z uporabo menija »Prijava« na domači strani preverite svoje osebne podatke. Samo vi ali na vašo zahtevo naša ekipa za pomoč uporabnikom lahko dostopajo do vaših osebnih podatkov iz naših spletnih storitev, in sicer z uporabo vašega uporabniškega imena in gesla.

Če želite, nas lahko kontaktirate po e-pošti na info@imperija-kadrovanje.com in spremenili bomo vaše osebne podatke.

VAROVANJE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Z razumno skrbnostjo bomo vzdrževali ustrezne zaščitne ukrepe za zagotovitev varnosti, celovitosti in zasebnosti podatkov, ki ste nam jih posredovali. Uvedli smo tehnološka in varnostna pravila, ki so zasnovana za zaščito osebnih podatkov, ki jih imamo o vas. Sledimo tudi varnostnim postopkom, ki jih zahteva veljavna zakonodaja o zasebnosti. Ti zajemajo shranjevanje, obdelavo, uporabo in objavo vseh informacij, ki ste jih posredovali, ter ukrepe za preprečevanje nepooblaščenega dostopa ali uporabe. Ko oddate naročilo ali dostopate do podatkov o svojem računu, uporabljamo šifriranje SSL (Secure Socket Layer), ki šifrira vaše podatke, preden nam jih pošljete, da jih zaščitimo pred nepooblaščeno uporabo. Želimo, da ste prepričani o varnosti, saj imamo ekipo, ki je namenjena varovanju vaših osebnih podatkov in testiranju ranljivosti. Poleg stvari, kot so orodja za preverjanje pristnosti, šifriranje datotek v mirovanju in opozorila, ko so nove naprave in aplikacije povezane z vašim računom, še naprej optimiziramo tudi tehnične funkcije, da bodo vaši podatki varni.

Upoštevajte, da ste v primeru, ko smo vam dali (ali kjer ste izbrali) geslo, ki vam omogoča dostop do določenih delov ponujenih storitev, izključno vi odgovorni, da to geslo ostane zaupno. Če je bilo geslo ukradeno ali bi bilo kako drugače predmet zlorabe, ste odgovorni, da nas takoj obvestite za nadaljnje ukrepanje.

ZAKAJ SE POVEZUJEMO Z DRUGIMI SPLETNIMI STRANMI/DRUŽBENIMI MEDIJI

Naše storitve lahko vsebujejo hiperpovezave do spletnih mest, ki so v lasti in upravljanju drugih organizacij. Ta spletna mesta imajo svoje pravilnike o zasebnosti in piškotkih, zato vas pozivamo, da jih preberete. Nadzorujejo, kako se vaši osebni podatki uporabljajo, ko jih posredujete tem drugim organizacijam, ali pa jih zbirajo s piškotki. Ne odobravamo nobenih drugih spletnih mest in nismo odgovorni za kakršne koli podatke, informacije, gradivo, izdelke ali storitve, ki so na teh spletnih mestih ali dostopni preko teh spletnih mest, ali za prakse zasebnosti spletnih mest.

Če nas spremljate ali komunicirate z nami na kateri koli od naših strani na platformah družbenih medijev tretjih oseb, kot so Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest in Google+, bodo informacije, ki jih posredujete, predmet pravilnika o zasebnosti tretjih oseb in ne naših pravil zasebnosti.

KAKO LAHKO SPREMENIMO TA PRAVILA

Če pride do popolne ali delne reorganizacije, združitve, pripojitve, konsolidacije, spremembe nadzora, prenosa znatnih sredstev, pridobitve ali prodaje naših sredstev ali likvidacije podjetja, se lahko vaši podatki prenesejo kot del tega posla. Obvestili vas bomo (na primer prek sporočila na e-poštni naslov, povezan z vašim računom) o vsakem takem poslu in opisali vaše izbire v tem primeru. Morda boste pozvani, da obnovite svoje dane privolitve glede tega, kaj lahko storimo in kako obdelujemo vaše osebne podatke.

Ta pravilnik o zasebnosti lahko občasno revidiramo in na našem spletnem mestu bomo objavili najnovejšo različico. Vsaka sprememba tega pravilnika o zasebnosti bo veljavna, ko bo spremenjeni pravilnik o zasebnosti naložen na spletno mesto.

Priporočamo, da redno obiskujete Pravila zasebnosti našega spletnega mesta, da boste obveščeni o vseh spremembah, ki so bile narejene.

Če revizija smiselno zmanjša ali spremeni vaše pravice, vas bomo o tem obvestili in morda boste pozvani, da obnovite dano soglasje glede tega, kaj lahko storimo in kako obdelujemo vaše osebne podatke.

KJE IN KAKO ZASTAVITI VPRAŠANJA, PRITOŽBE ALI NAS KONTAKTIRATI GLEDE TEH PRAVIL

Za morebitne pritožbe in vprašanja vas obveščamo, da smo vam na voljo na info@imperija-kadrovanje.com .

Za namene varstva podatkov sta upravljalca podatkov OWIWI P.C., grško podjetje, pod G.E.MI. Reg. št.: 131688201000, z naslovom 4 28is Oktovriou ave., P.C. 106 77, Atene, Grčija ter slovensko podjetje IMPERIJA GROUP, ANJA GORŠEK S.P.. V primeru, da ne želite shranjevati vaših osebnih podatkov, nam pošljite e-pošto na info@imperija-kadrovanje.com

bottom of page